Over DVP Planontwikkeling

DVP Planontwikkeling

DVP Planontwikkeling is in maart 2014 opgericht. Door de bundeling van kracht met DVP ontstaat een kwaliteit dat vanaf het prille initiatief tot en met de realisatie maatwerk geleverd kan worden aan opdrachtgevers met vastgoedvraagstukken.

DVP Planontwikkeling richt zich als gedelegeerd ontwikkelaar en adviseur op het initiëren, optimaliseren en ontwikkelen van binnenstedelijke projecten, retail/leisure concepten en transformatie-opgaven. Een creatief werkveld waarbinnen wij de afgelopen decennia onze sporen hebben verdiend.

DVP Planontwikkeling is zeer vraag-gedreven. Ideeën, plannen en projecten raken volgens ons pas de essentie als voldaan wordt aan de wensen en eisen van de gebruikers of bezoekers. Opdrachtgevers herkennen de meerwaarde van deze filosofie. Vraagstukken en problemen worden volgens onze aanpak financieel, functioneel en kwalitatief optimaal opgelost. DVP Planontwikkeling streeft vanaf het prille begin samen met de opdrachtgever naar financiële beheersing en optimale kwaliteit.

Onze 6 kernwaarden zijn: creatief, onafhankelijk, betrokken, deskundig, daadkrachtig en integer.

Geschiedenis DVP